• +359 2 975 16 16
  • faq
  • contacts
  • BG EN RU
 

Customersare at the heart of everything we do

Learn how our customers meet their challenges and find great benefits with our solutions.

OTHERS ABOUT US

"Започнахме с услугата поддръжка и осигуряване на непрекъсната работна среда на една сървърна  машина и след това преминахме към един сървър и софтуер под наем, междувременно използваме и другите услуги на компанията, от които също сме много доволни. Екипът на CLOUDWARE не веднъж ни е помагал и съдействал в ситуации свързани със системни и  приложни програмни проблеми безвъзмездно, осигурявайки поддръжка по всяко време на денонощието, без това да е включено в договора.

Продължавайте да поддържате високото ниво на качество и да не губите гласуваното доверие в предоставяните услуги, друго не е нужно за успеха на едно сътрудничество!"

Екипът на БИЛТРОНИК АД

"От 2013 година използваме Cloud платформа на CLOUDWARE, за да осигурим сигурна и надеждна среда за нашия бизнес. Едно от големите предимства на платформата е, че тя е изключително динамична и може да се променя спрямо нашите потребности. Добавянето на допълнителни ресурси става бързо и лесно през интуитивен уеб базиран панел.

Избрахме Cloudware за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техния професионализъм при конфигурацията и поддръжката на оптимална среда за Сиела."

Христо Филипов, Технически Директор

"За нас е изключително важно да осигурим надеждна и непрекъсваема работа на онлайн магазина на Зора по време на промоционални кампании. В резултат на партньорството ни с CLOUDWARE и тяхната адекватна и бърза реакция, ние успяхме да реализираме успешни онлайн кампании и да привлечем повече доволни клиенти от продуктите и услугите на Зора. Впечатлени сме от висококвалифицирания технически персонал и високото качество на 24/7 ИТ поддръжката."

Станислава Маринова, IT МЕНИДЖЪР

"Клауд хостингът на Нетера ни позволи скалиране на ресурсите според нашите нужди - на практика с увеличаване на потреблението беше лесно да се извършва това скалиране. За сайта е жизненоважно да има добра производителност, което освен от конкретната реализация на сайта, зависи и от сървърната технология. И на този етап от нашето развитие - когато преминахме към клауд хостинг от Нетера, това беше едно много добро решение.

С течение на времето и разрастване на бизнеса преминахме към нает от нас физически сървър в дейта центъра на Нетера. Заедно с това екипът на Нетера ни предоставя и цялата сървърна администрация, като поддръжката в този случай е много по-пълна, отколкото при колокацията."

Дарин Маджаров, Управител

"През годините, в които сме клиенти на CLOUDWARE се убедихме в гъвкавостта на услугите, които предлагат . Екипът неведнъж ни е помагал и съдействал в ситуации безвъзмездно, осигурявайки поддръжка по всяко време на денонощието, без това да е включено в договора.

Благодарение на гъвкавостта и осигуреността на системите, навременната поддръжка, професионализма на екипа и приятелското отношение, увеличихме многократно своя капацитет и успяваме да осигурим 99,9% наличност на услугите си. Така се развиваме и растем, покривайки очакванията на клиентите ни и на бизнеса."

Мирослав Иванов, Управител

"Както повечето разрастващи се компании в e-commerce сектора и ние в Кокетна се сблъскахме с традиционните проблеми на растежа, като: увеличаваш се Page Load Time, невъзможност за сервиране на съдържание през пиковите моменти, чести крашове на сайт. За нас работещото решение се оказа наемане на сървъри + пълна системна поддръжка от Нетера.

В резултат, колегите от Нетера успяха да ни помогнат в преодоляването на пиковите натоварвания по време на Black Friday. През този ден трафикът към сайта скача до 300K (3х) дневни посещения и около 4.5М page views.

Заедно успяхме да изградим клъстерна структура с Load Balance, с която да сервираме съдържанието към всички 8 държави. Това ни даде възможност дори да намалим броя на сървърите, без това да доведе до проблеми със сайта. Също така оптимизирахме конфигурациите на всички ресурси – уеб сървър, база данни, CDN."

Мирослав Иванов, Управител

"След проучване на различни компании, се спряхме на CLOUDWARE като най-добрият стартиращ бизнес за 2012 (Forbers Е-volution Awards). С подкрепата на Нетера, компания с традиции и имидж в бранша, CLOUDWARE успя да покрие всички наши изисквания и дори да надскочи очкаванията ни.

Веднага след изпращане на запитването към тях, те ни предоставиха безплатна консултация и период, в който да тестваме платформата. Впетачтлени сме от високия префесионализъм на екипа, състоящ се от квалифицирани технически специалисти."

Никола Ганин, Ровотел Стийл ООД

"Отдавна сме в онлайн бизнеса и държим на качеството на предлаганите от нас услуги. Клиентите ни го изискват и очакват от нас да сме перфектни във всяко едно отношение. За да гарантираме необходимото качество на нашите услуги, ние се доверихме на Cloudware и услугите им нает сървър. При избора на хардуер, Cloudware използва доказали се марки на пазара, като сървърите, които ползват са изградени от висококачествени компоненти и са тествани преди да бъдат въведени в експлоатация.

Услугата 24/7 Мониторинг, която те предлагат, дава възможност за ранно диагностициране и съдействие при отстраняване на възникнали софтуерни и хардуери проблеми. Щастливи сме, че избрахме CLOUDWARE за наш партньор.

Услугите, които те ни предложиха, ни помогнаха да подобрим производителността и да намалим разходите."

Пламен Боев, Управител

OUR CUSTOMERS

BG-nes-news-agency logo
BG-nes-news-agency logo
Osteo-center logo
Osteo-center logo
Em-komplekt logo
Em-komplekt logo
Exotic-holiday logo
Exotic-holiday logo
Big-cloud logo
Big-cloud logo
Bg-text logo
Bg-text logo
Bg-mama logo
Bg-mama logo
Allterco logo
Allterco logo
Dna-consulting logo
Dna-consulting logo
Gransy logo
Gransy logo
kaldata logo
kaldata logo
kriktech logo
kriktech logo
sam-knows logo
sam-knows logo
masterplan logo
masterplan logo
modern-vision logo
modern-vision logo
comsy logo
comsy logo
kryptotel logo
kryptotel logo
mallmanagement logo
mallmanagement logo
mena logo
mena logo
zoom-media logo
zoom-media logo
method-co logo
method-co logo
netix logo
netix logo
photosynthesis logo
photosynthesis logo
pamstera logo
pamstera logo
pulse logo
pulse logo
veselina logo
veselina logo
unimaster-logistics logo
unimaster-logistics logo
welcome-travel logo
welcome-travel logo
cross logo
cross logo
alternative-media-group logo
alternative-media-group logo
balkanstroi logo
balkanstroi logo
bulmag logo
bulmag logo
connect-btn-bg-onclick
connect-btn-bg-hover
connect-btn-bg-onclick
Cloudware.bg is using cookies. Read more.
images.27001 images.9001 20000