• +359 2 975 16 16
  • faq
  • контакти
  • BG EN RU
 

Високопроизводителни и гъвкавивиртуални сървъри,управляеми през Интернет.

Лесна конфигурация и бърз достъп до твоя Cloud

Cloud Server CLOUDWEAR

В CLOUDWARE Ви предлагаме облачни услуги от типа IaaS (Infrastructure-as-a-Service). Тук може да наемете един или няколко Cloud сървъра и да инсталирате на тях различни операционни системи и приложения.

CLOUD СЪРВЪРИ

Цените са без ДДС.

КОНФИГУРИРАЙ СВОЯ CLOUD СЪРВЪР

Loading...

ПРЕДИМСТВА

ВИСОКОЕФЕКТИВЕН SSD CLOUD
ВИСОКОЕФЕКТИВЕН SSD CLOUD
Изберете високоефективни Cloud сървъри със SSD дискове за изключително висока скорост и производителност на Вашите критични бизнес системи и приложения.
ПЛАЩАТЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ПОЛЗВАТЕ
ПЛАЩАТЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ПОЛЗВАТЕ
Сами определяте размера на ресурсите, от които имате нужда. С няколко клика променяте сървърните си конфигурации. Без скрити такси и дългосрочно обвързване.
СЪЗДАВАТЕ СЪРВЪРИ ЗA СЕКУНДИ
СЪЗДАВАТЕ СЪРВЪРИ ЗA СЕКУНДИ
Конфигурирате само за секунди Cloud сървърите си с параметрите, от които имате нужда. Добавяте бързо и лесно още ресурси, когато са ви необходими. Платформата се променя динамично спрямо Вашите потребности.
КРАТЪК ПЪТ ДО ПАЗАРА
КРАТЪК ПЪТ ДО ПАЗАРА
Съкратете драстично времето за стартиране или разширяване на бизнеса си. С CLOUDWARE спестявате дни, седмици и месеци, за да отговорите на нуждите на своите клиенти преди конкурентите.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАДЕЖДНОСТ И СИГУРОСТ
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАДЕЖДНОСТ И СИГУРОСТ
CLOUDWARE е разположен в Sofia Data Center, а за да осигурим високоскоростна и изключително надеждна резервирана връзка, използваме мрежата на Нетера. Гарантираме 99,9% наличност на услугите.
САМООБСЛУЖВАНЕ И ДОСТЪП ОТВСЯКЪДЕ
САМООБСЛУЖВАНЕ И ДОСТЪП ОТВСЯКЪДЕ
Управлявайте своите виртуални сървъри бързо и лесно в реално време, от всяка точка на света през интуитивен уеб базиран контролен панел. С няколко клика променяте сървърните си конфигурации или делегирате права на нови потребители.
connect-btn
connect-btn-bg-hover
connect-btn-bg-onclick
Cloudware.bg използва "бисквитки". Прочети повече.
images.27001 images.9001 20000