Високоефективни Cloud сървъри

Лесни за конфигурация. Бърз достъп. Плаща се само това, което използвате.

Купи сега

Надеждни наети сървъри

Наети сървъри, колокирани в собствен сертифициран център за данни.

Купи сега

Бърз и сигурен Уеб Хостинг

За успешни лични и бизнес уебсайтове.

Купи сега

CLOUD СЪРВЪРИ

Високоефективни Cloud сървъри

Cloud сървъри – перфектни за вашите критични бизнес системи и приложения.

Плащате толкова, колкото ползвате

Плащате само за това, което ползвате. Увеличавате при нужда. Без договори и дългосрочно обвързване.

Онлайн за няколко секунди

Създайте вашия cloud сървър бързо и лесно с параметрите, от които имате нужда.

Готови за старт!

Спестете време с предварително инсталиран софтуер.

Висока сигурност

Cloudware е разположен в Sofia Data Center и използва мрежата на Нетера, за да предложи високоскоростна, изключително сигурна и защитена свързаност.

Изключителна надеждност

Гарантираме ви наличност на услугата с прецизно изграден SLA.

Конфигурирай

НАЕТИ СЪРВЪРИ

Високоскоростна свързаност

Гарантираме ви високоскоростен и надежден достъп до българското и глобалното интернет пространство чрез мрежата на Нетера.

Без първоначална инвестиция

Започнете само с месечна такса. Без скъпо оборудване. Без оперативни разходи за охлаждане, електричество и хардуерна поддръжка. Без договори и дългосрочно обвързване.

Пълен контрол

Пълен достъп до сървъра ви. Нещо повече, получавате отдалечен достъп през IPMI с отделен IP адрес.

Безплатна първоначална консултация

Висококвалифицираният ни екип е на ваше разположение. Осигуряваме безплатна професионална консултация, като избираме най-доброто и ефективно решение.

Сигурност и защита на данните

Всички сървъри под наем са разположени в Sofia Data Center. Центърът е изграден според най-високите изисквания за температура, влажност, прах, непрекъсваемост на електричеството, интернет свързаност и други.

Висококачествени наети сървъри

Във всички сървъри се използват висококачествени компоненти. Машините са стрес-тествани преди да бъдат инсталирани в дейта центъра.

Избери сървър

ДРУГИТЕ ЗА НАС

Ciela

От 2013 година използваме Cloud платформа на Cloudware, за да осигурим сигурна и надеждна среда за нашия бизнес. Едно от големите предимства на платформата е, че тя е изключително динамична и може да се променя спрямо нашите потребности. Добавянето на допълнителни ресурси става бързо и лесно през интуитивен уеб базиран панел.

Избрахме Cloudware за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техния професионализъм при конфигурацията и поддръжката на оптимална среда за Сиела.

Христо Филипов, Технически Директор

Dialog

През годините, в които сме клиенти на Cloudware се убедихме в гъвкавостта на услугите, които предлагат . Екипът неведнъж ни е помагал и съдействал в ситуации безвъзмездно, осигурявайки поддръжка по всяко време на денонощието, без това да е включено в договора.

Благодарение на гъвкавостта и осигуреността на системите, навременната поддръжка, професионализма на екипа и приятелското отношение, увеличихме многократно своя капацитет и успяваме да осигурим 99,9% наличност на услугите си. Така се развиваме и растем, покривайки очакванията на клиентите ни и на бизнеса.

Мирослав Иванов, Управител

Zora

За нас е изключително важно да осигурим надеждна и непрекъсваема работа на онлайн магазина на Зора по време на промоционални кампании. В резултат на партньорството ни с Cloudware и тяхната адекватна и бърза реакция, ние успяхме да реализираме успешни онлайн кампании и да привлечем повече доволни клиенти от продуктите и услугите на Зора. Впечатлени сме от висококвалифицирания технически персонал и високото качество на 24/7 ИТ поддръжката.

Станислава Маринова, IT МЕНИДЖЪР

Uchase

Клауд хостингът на Нетера ни позволи скалиране на ресурсите според нашите нужди - на практика с увеличаване на потреблението беше лесно да се извършва това скалиране. За сайта е жизненоважно да има добра производителност, което освен от конкретната реализация на сайта, зависи и от сървърната технология. И на този етап от нашето развитие - когато преминахме към клауд хостинг от Нетера, това беше едно много добро решение.

С течение на времето и разрастване на бизнеса преминахме към нает от нас физически сървър в дейта центъра на Нетера. Заедно с това екипът на Нетера ни предоставя и цялата сървърна администрация, като поддръжката в този случай е много по-пълна, отколкото при колокацията.

Дарин Маджаров, Управител

RovotelSteel

След проучване на различни компании, се спряхме на Cloudware като най-добрият стартиращ бизнес за 2012 (Forbers Е-volution Awards). С подкрепата на Нетера, компания с традиции и имидж в бранша, Cloudware успя да покрие всички наши изисквания и дори да надскочи очкаванията ни.

Веднага след изпращане на запитването към тях, те ни предоставиха безплатна консултация и период, в който да тестваме платформата. Впетачтлени сме от високия префесионализъм на екипа, състоящ се от квалифицирани технически специалисти.

Никола Ганин, Ровотел Стийл ООД

Zeron

Отдавна сме в онлайн бизнеса и държим на качеството на предлаганите от нас услуги. Клиентите ни го изискват и очакват от нас да сме перфектни във всяко едно отношение. За да гарантираме необходимото качество на нашите услуги, ние се доверихме на Cloudware и услугите им нает сървър. При избора на хардуер, Cloudware използва доказали се марки на пазара, като сървърите, които ползват са изградени от висококачествени компоненти и са тествани преди да бъдат въведени в експлоатация.

Услугата 24/7 Мониторинг, която те предлагат, дава възможност за ранно диагностициране и съдействие при отстраняване на възникнали софтуерни и хардуери проблеми. Щастливи сме, че избрахме Cloudware за наш партньор.

Услугите, които те ни предложиха, ни помогнаха да подобрим производителността и да намалим разходите.

Пламен Боев, Управител

Biltronic

Започнахме с услугата поддръжка и осигуряване на непрекъсната работна среда на една сървърна машина и след това преминахме към един сървър и софтуер под наем, междувременно използваме и другите услуги на компанията, от които също сме много доволни. Екипът на Cloudware не веднъж ни е помагал и съдействал в ситуации свързани със системни и приложни програмни проблеми безвъзмездно, осигурявайки поддръжка по всяко време на денонощието, без това да е включено в договора.

Продължавайте да поддържате високото ниво на качество и да не губите гласуваното доверие в предоставяните услуги, друго не е нужно за успеха на едно сътрудничество!

Екипът на БИЛТРОНИК АД

Блог

18.07.2019 64
How will Facebook’s Libra affect the data centers
Facebook’s latest venture is going to be cryptocurrencies. Recently the company has announced its Libra virtual currency which is to be offer to the over 2 billion Facebook users worldwide. And that p ...
16.07.2019
23
Microsoft can save data on DNA now. Will the current data centers be obsolete?
This sounds like a crazy futuristic idea from a movie like the Minority Report, but it might be the future of cloud storage. The DNA is incredibly small in size with high density – 1,000,000,000 ...
11.07.2019 102
5 Reasons To Put ERP In The Cloud
A soaring number of businesses are shifting their ERP systems to the cloud. Cloud ERP (Enterprise Resource Planning) systems have gained a lot of popularity over the past few years due to their operat ...

ДРУГИ УСЛУГИ